Gasztronómia

Gasztronómia

A Veszprémi Állatkertben tett séta során több vendéglátóegységnél is megpihenhetnek látogatóink mind a Fejes-völgyi, mind a Gulya-dombi területen. Összesen négy büfé, két fagyizó és egy melegkonyhás étterem található Állatkertünkben. Akár a főbejáraton, akár az új, Gulya-dombi pénztárunknál érkeznek, a bejárattól néhány méterre találják az első büféket. Ezeken kívül még a Böbe Majom Tanodája közelében található egy büfé az uhuk és a hóbaglyok röpdéi mellett, valamint az Afrika-ház szomszédságában, ahonnan nyáron a pancsoló, játszadozó elefántokat is megcsodálhatják a látogatók egy finom ebéd elfogyasztása mellett. Kínálatukban megtalálható többek között a kávé, üdítő, lángos, sült kolbász, pizza, stb. Az Afrika-ház melletti épületben hamburgert és hot-dogot is vásárolhatnak, a palacsinta és a kürtőskalács illatát pedig már messziről lehet érezni a Fejes-völgyben sétálva.

Az éttermek dolgozói készséggel állnak a látogatók rendelkezésére, kérésre küldenek életkornak megfelelő menü összeállítást az érdeklődőknek. Meleg időben a szabadban költhetnek el egy finom ebédet, a hűvösebb napokon pedig korlátozott férőhellyel az étterem belső helyiségében foglalhatnak helyet.

Gasztronómiával kapcsolatos kérdéseiket a info@veszpremzoo.hu email címen tehetik fel.

 

Kérjük kedves látogatóinkat, hogy ne etessék az állatokat a büfékben vásárolt csemegékkel, az egyedi igényeiknek megfelelő táplálékot minden nap megkapják gondozóiktól!  Pénztárainknál és ajándékboltjainkban van lehetőségük Zoo csemegét vásárolni, ami az Állatsimogató állatainak a kedvenc eledele.

A Zoo csemegével kizárólag az erre a célra engedélyezett állatfajok (Állatsimogató állatai) etethetők.

Szíves megértésüket köszönjük!