Hírek

Kedves Látogatóink, közelednek az ünnepek!

2018-11-30

Lepje meg karácsonyra családtagjait és szeretteit örökbefogadással, belépőjeggyel Állatkertünkbe!

Adventkor, az elcsendesedés időszakában mindannyian törekszünk arra, hogy kicsit több időt töltsünk szeretteinkkel. Ebben az időszakban a meglepetések és az ajándékozás is nagyobb szerepet kap.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is szeretnénk egy kis ajándékkal kedveskedni Látogatóink részére. Így, aki december 1. és december 14. között vásárol elővételi jegyet, a megszokott 3 hónap helyett, most 6 hónapig használhatja fel azt.

Az elővételi jegyek bármelyik pénztárunkban személyesen megvásárolhatók nyitvatartási időben, illetve előzetes egyeztetés után postai úton is megkaphatók. Egy-egy állat jelképes örökbefogadása is kedves karácsonyi meglepetés lehet az állatbarátok számára, s egyúttal nemes célokat is szolgál. Az örökbefogadás megkönnyítése érdekében munkatársaink nemcsak az Állatkert Fejes-völgyi bejárata melletti irodában várják az örökbefogadókat, hanem elektronikus levél formájában is segítik a minél gyorsabb ügyintézést. Az ünnepi előkészületek miatt az örökbefogadási igényeket legkésőbb 2018. december 18-ig tudjuk fogadni, hogy a meglepetés megérkezzen karácsonyig.

A Veszprémi Állatkert - ahogy az év összes többi napján - az ünnepek alatt is nyitva lesz, és várja kedves vendégeit.