Hírek

Családi hétvége a Gulya-dombon

2011-04-28

A Gulya-dombi ejtőernyős pályán szabadtéri családi hétvégén köszönthetik a májust azok, akik szombaton és vasárnap ellátogatnak az Állatkertünk szomszédságában lévő területre. A szórakozni vágyókat körhinta, kisvasút, céllövölde, dodgem, hullámvasút, légvár, óriás csúszda, trambulin várja. A forgatag elengedhetetlen elemei, többek között a vattacukor, a hot dog, a langalló és játékok a léggömbök sem fognak hiányozni!

A Veszprémi Állatkert a hétvégén 9-től 17.30-ig olyan különlegességekkel várja látogatóit, mint például a Kölyök-dzsungel játszóház és terrárium, a zsiráfokat és egy orrszarvúcsaládot is bemutató Afrika-szavanna kifutó, a madagaszkári félmajmokat bemutató makiösvény és a csimpánzoktól hangos Csimpánzvilág.

Az ejtőernyős pályán a rendezvény miatt április 30-ra és május 1-re egyirányú forgalmi rend kerül bevezetésre a Kiskőrösi utcától az ejtőernyős pályáig, illetve a távozó vendégek miatt az ejtőernyős pályától a 8-as számú főközlekedési útig. Az Állatkertbe érkező várhatóan nagy létszámú látogatók miatt egyirányú forgalmi rend kerül bevezetésre a Veszprémvölgyi utcára a Kittenberger Kálmán utcai kereszteződéstől a Volán telepi felüljáró útig, illetve a felüljáró útra is, a Veszprémvölgyi utcától a Tumler Henrik utcáig.